Reguli pentru un IMPRUMUT RAPID oferit ONLINE: Cum se acorda si care sunt avantajele si dezavantajele

Deal Score0

Vrei sa sti care sunt regulile de acordare a imprumuturilor rapide?

In primul rand trebuie sa facem cunostinta cu ifn-urile, deoarece acestea acorda cel mai rapid imprumutul. La institutiile nebancare ai cea mai facila metoda prin care poti face rost de bani intr-un timp record, in maxim 24 ore de la semnarea contractului de creditare pe care aceste ifn-uri le ofera pentru semnare.

Reguli de creditare

In primul rand trebuie sa ai minim 18 ani impliniti la solicitarea imprumutului si maxim 69 la sfarsitul creditari, sa fi cetatian cu domiciliul in Romania si sa nu fi inscris in biroul de credite ca rau-platnic.

Ai trei variante de imprumut:

 1. Imprumutul pana la salariu este oferit persoanelor ce au intrat in gaura cu bugetul sau sunt nevoiti sa imprumute bani pentru diverse motive. Sumele pe care le poti accesa sunt foarte mici, exact cat ai nevoie sa treci peste problema intampinata, minim 100 lei si maxim 2000 lei pentru o perioada de maxim 45 zile. La aceste credite, unele ifn-uri nu iti cer adeverinta de venit, singurul act necesar este buletinul de identitate. La aceste institutii nebancare totul decurge online.
 2. Imprumuturile la domiciliul clientului se ofera persoanelor ce vor sa acceseze o finantare de minim 500 lei si maxim 5000 lei pe o perioada de maxim 15 luni. Actele necesare pentru acest imprumut sunt: copie dupa buletinul de identitate, fluturas de salariu pe ultima luna sau adeverinta de venit.
 3. Imprumuturile pentru sume mari de bani. Aceste finantari sunt oferite persoanelor ce au o vechime in munca de minim 1 an si 3 luni vechime la ultimul loc de munca. Sumele de bani oferite sunt de minim 10000 lei si maxim 90000 lei, perioada de finantare este de maxim 5 ani. Dobanda este apropriata de cea a bancilor mari din aceasta tara.

Dezavantaje si avantajele imprumutului nebancar. 

Avantaje:

 • Imprumutul se ofera extrem de rapid, in maxim 24 ore.
 • Acte de intocmit putine.
 • Daca vrei un imprumut rapid poti aplica online prin completarea formularului de creditare.
 • Seriozitate si intelegere atunci cand ramaneti cu plata ratelor in urma.
 • Nu se gasesc clauze ascunse sau abuzive in contractele oferite.
 • si lista poate continua…etc

Dezavantaje:

 • Dezavantajul este ca dobanda este uneori prea exagerata, asta depinde de ifn-ul la care apelati.
  We will be happy to hear your thoughts

  Leave a reply