Cum fac un credit rapid pentru nevoi personale?

Deal Score0

Andrea din Bucuresti ne scrie-

Cum pot accesa un credit pentru nevoi personale foarte mic si rapid, de maxim 1500 – 2000 lei pana iau salariu?

 Cum se poate accesa creditele rapide?

Creditarea rapida se poate accesa doar de la Institutiile financiare nebancare. Aceste institutii ce acorda creditul extrem de rapid ofera doar sume mici de bani de minim 100 lei si maxim 5000 lei, perioada de creditare este de maxim 45 zile daca accesezi creditul prin oferta finantare pana la salariu, sumele de bani oferite sunt de minim 100 lei si maxim 1500 lei. Daca vrei o suma de bani pe care sa-i restitui in rate egale in maxim 15 luni prin oferta de finantare la domiciliul, sumele pe care le poti obtine sunt de minim 500 lei si maxim 5000 lei. Poti aplica online la finantarea ceruta prin completarea formularului inscris pe site-urile acestora , acum nu mai trebuie sa faci drumuri pana la banca, totul decurge in fata calculatorului.

Actele necesare

Daca vrei sa accesezi un credit rapid, trebuie sa faci dovada ca muncesti de minim o luna la ultimul loc de munca. Actele necesare sunt: buletin de identitate si adeverinta de venit sau fluturas de salariu  pe ultima luna.

Dobanda creditului rapid nebancar

Dobanda este una mare, dar sa nu uitam ca in ziua de astazi nimeni nu iti mai da bani imprumut daca nu castiga ceva. Exact pe asta se bazeaza si institutiile nebancare cand ofera bani cu imprumutul pe termen scurt. La ifn, cu cat suma de bani este mai mare dobanda oferita scade, iar cu cat suma de bani imprumutata este mai mica aceasta creste, o explicatie foarte simpla.

De aprecizat

De precizat ca institutiile nebancare acorda credite foarte lenjere cu un numar mic de acte. Dobanda este fixa pe toata durata creditari, la fel si ratele.  Daca esti in biroul de credit, atat timp cat esti in aceasta baza de date nimeni nu va mai avea curajul sa va dea o finantare. Plateste ratele la timp sau sa nu fi restant mai mult de 90 zile pentru a nu fi adaugat in biroul de credit. Un lucru de stiut, daca ai fost adaugat in baza de date ca rau-platnic nimeni nu iti va mai acorda un credit atata timp cat figurezi in baza de date, daca esti restantier, aici mai ai sanse sa primesti o finantare, dar nu mai mare de 5000 lei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply