Credite rapide pentru toate categoriile de varsta. Pana la salariu,la domiciliu sau sume mari de bani.

Deal Score0

Vrei sa accesezi credite cu sume de bani mici sau mari? Institutiile nebancare sunt de 3 feluri.

Credite pana la salariu

Daca vrei sa accesezi o creditare rapida pana la salariu trebuie sa stii ca in 2015 ai aproape 30 de optiuni. Sunt foarte multe institutii financiare infiintate care acorda credite cu sume mici de bani pana incasezi salariul. Aceste tipuri de Ifn-uri acorda finantare de minim 100 lei si maxim 2000 lei, perioada de rambursare se face in maxim 45 zile de la solicitarea creditului.

Credite pana la salariu

Aceste finantari sunt foarte bine cunoscute, gen porovident. Poti accesa o suma de bani de minim 500 lei si maxim 3500 lei doar fluturas de salariu si buletinul de identitate. La aceste ifn-uri nu trebuie sa te deplasezi de acasa sa platesti ratele deoarece un agent bancar este trimis luna de luna sa incaseze ratele de la domiciliul clientului. Suma de bani imprumutata trebuie rambursata in maxim 15 luni de la data intocmiri contractului de creditare. Bani sunt oferiti extrem de rapid, in minim 24 ore si maxim 48, aces lucru depinde de ora la care intocmiti actele.

Credite cu sume mari de bani

E de necrezut sa poti accesa credite nebancare cu sume mari de bani, intr-un fina se pare ca foarte multe ifn-uri s-au specializat in acordarea de finantari rapide pentru sume mari de bani. Daca vrei sa accesezi de la acestea o creditare, trebuie sa sti ca aceste ifn-uri acorda bani cu imprumutul de minim 10000 lei si maxim 90000 lei cu o dobanda apropriata bancilor, perioada maxima de finantare este de minim 1 an si maxim 5 ani.

Nu te lasa influentat de alte persoane precum ca ifn-urile ar fi niste tapari, nimic adevarat, aceste institutii sunt extrem de serioase, plus de asta, daca ramai in urma cu ratele, impreuna cu banca gasiti solutia cea mai buna a ajunge la zi cu ratele ratele, nu esti taxat suplimentar daca ramai in urma cu ratele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply