Intrebare: Se pot accesa credite pana la salariu fara carte de munca sau adeverinta de venit?

Deal Score0

In primul rand vreau sa precizez anumite lucruri in legatura cu creditele fara acte. Intrebarea este daca cineva te poate imprumuta cu o suma mare de bani fara sa fie sigur daca ii mai inapoiati suma de bani imprumutata? Raspunsul este cu siguranta nu, evident ca nimeni nu da cu imprumutul bani fara sa faca vreun act prin care sa reieser suma de bani imprumutata si termenul de restituire a banilor.

Multe persoane cauta pe internet credite fara carte de munca sau mai nou fara adeverinta de venit. Adevarul este ca la inceputurile institutiilor nebancare, acestea au scos oferta prin care oferea credite doar cu buletinul de identitate, dar aceste oferte nu au durat prea mult deoarece persoanele ce lua credite doar cu buletinul nu mai restituiau suma de bani. Mai mult de-a atat, aceste ifn-uri stiau ca asa o sa se intample, dar cum puteau face marketing decat in acest fel, simplu si rapid.

Daca vrei un imprumut nebancar si ai minim o luna de zile la locul de munca, evident trebuie sa muncesti cu contract de munca, poti accesa o suma de bani de minim 500 lei si maxim 4000 lei, perioada de creditare se intinde pana la 15 luni.

Poti accesa si o creditare pana la salariu de minim 100 lei si maxim 1500 lei, perioada creditul optinut se restituie in maxim 50 zile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply