Credit rapid online pentru nevoi personale – Detalii despre imprumuturile nebancare.

Deal Score0

Trebuie sa retii unele aspecte ale creditelor rapide, la ifn, inainte de acordarea creditului pe care-l ceri,  vei trece prin cateva proceduri de verificare la care institutiile nebancare te supun, mai exact se asigura ca inapoiezi creditul in intregime. Primul lucru pe care il face atat bancile cat si institutiile nebancare este sa caute in biroul de credit, al doilea lucru este sa ai un loc de munca stabil, mai exact sa muncesti cu contract de munca pentru a putea dovedi ca poti inapoia finantarea.

Care sunt conditiile pentru un credit rapid?

Prima regula dupa care se acorda un credit fie el bancar sau nebancar este sa ai 18 ani impliniti la acesarea creditului, nu uitati ca de cand a fost criza financiara foarte multe banci si institutii financiare au marit varsta la care poti accesa finantarea, pragul minim a ajuns la 20 ani, nu este o regula, dar prin jurul acestei varste se poate accesa finantarea ceruta.
Trebuie sa faci dovada prin adeverinta de venit ca ai un loc de munca de minim o luna pentru creditele de 5000 lei, pentru finantariile ce depasesc aceasta suma trebuie sa faci dovbada ca ai un loc stabil de minim 3 luni la ultimul loc de munca.

Se poate accesa online creditele nebancare?

Adevarul este ca nu poti accesa la nici o banca imprumutul online, oameni au inteles gresit lumea online. Daca vrei sa accesezi un credit, online poti doar sa aplici la oferta bancilor prin completarea formularului care se gaseste pe site-urile bancilor si institutiilor nebancare. Adaugi datele dvs. in formularul de contact, dupa care un agent te va suna pentru a va oferi mai multe detalii  legate de finantare.

De ce sa aleg un credit pentru nevoi personale nebancar?

 • In primul rand aceste credite se optin extrem de rapid, in maxim 48 ore de la semnarea contractului cu ifn-ul.
 • Ai nevoie doar de 2 acte, copie dupa buletin, buletin si adeverinta de venit sau fluturas de salariu daca suma este sub 5000 lei.
 • Ratele sunt fixe pe toata durata creditarii, acest lucru este garantat si este specificat in contract.
 • Ai optiunea sa platesti imprumutul la domiciliul.
2 Comments
 1. Reply
  Poenar Mihai 01/02/2016 at 10:35

  Sunt POENAR MIHAI din TIRGU MURES am nevoie de un credit de minim 500 lei maxim 2000 lei,rambursare garantata cum stabiliti d-stra VA ROG URGENT
  e-mail;ecologic_87@yahoo.com

 2. Reply
  Poenar Mihai 01/02/2016 at 10:35

  Sunt POENAR MIHAI din TIRGU MURES am nevoie de un credit de minim 500 lei maxim 2000 lei,rambursare garantata cum stabiliti d-stra VA ROG URGENT
  e-mail;ecologic_87@yahoo.com

Leave a reply