Doar cu buletinul se ofera cel mai rapid credit. Fara adeverinta de venit si fara verificare, in cele mai urgente conditii.

Deal Score-1

Credite doar cu buletinul, mai exact, fara sa aduci de la locul de munca adeverinta de salariu sau venit.

Daca sa intamplat sa ai nevoie urgent de bani cu imprumut, iar rudele si prieteni nu au de unde sa te imprumute, sau mai bine spus, nu vrei sa te adresezi lor, acum poti accesa cel mai bun credit cu buletinu de identitate fara sa fi nevoit sa aduci diverse dovezi precum ca ai un venit.

Acum poti face rost de bani rapid si fara sa te rogi de nimeni sa te imprumute. Daca problemele financiare au venit peste tine ca un fulger, infrunta-le acum printr-un credit de la ifn.

De la acest ifn poti accesa credite online si daca esti restantier sau rau-platnic, singura conditie este sa nu ai proprire pe contruri, restul nu mai conteaza.

Singurul act necesar este buletinul. Nu se cere adeverinta de venit sau fluturas de salariu

Cum procedez pentru un credit de la acest ifn

Daca esti la primul imprumut, practic aplici online la formularul de contact, completand casutele cu datele cerute, dupa care dai trimitere, dupa trimitere in scurt timp un agent te suna pentru comfirmarea cereri.

La a doua finantare, practic nu mai trebuie sa aplici la formularul online, ne dai doar un sms, iar in cateva minute, in functie de zi, ai creditul aprobat si transferat in contul tau.

Trebuie sa ai venit sau nu?

Venitul tau practic nu conteaza, sursele de provenienta a veniturilor dvs. pot fi din diverse activitati care nu pot fi justificate prin acte. Pe acest institut nebancar nu-l intereseaza decat sa aveti un venit.

Sa se intelega clar ca, noi nu cerem adeverinta de salariu, aceste credite se acorda doar cu buletinul in cele mai rapid mod. Dupa ce accesezi creditul, cu siguranta te vei uimi de rapiditatea cu care decurg lucrurile le acest ifn.

Care sunt sumele de bani pe care le pot imprumuta?

In primul rand trebuie sa precizez ca aceste finantari sunt adresate persoanelor ce doresc sume de bani pe termen scurt, prin oferta de creditare pana la salariu. Sumele de bani oferite nu sunt mari, doar cat sa treci luna cu bine, sau de ce nu pentru plata datoriilor.

Poti accesa sume de bani de minim 100 lei si maxim 1300 lei

Care este perioada in care trebuie sa inapoiez bani

Pentru ca este un credit cu buletinul si fara adeverinta de salariu, sumele de bani dorite se acorda extrem de rapid. Perioada de rambursare nu este foarte mare, dar este suficienta pentru a nu intra in gaura cu bani dupa achitarea sumei imprumutata. 
Poti inapoia bani in minim 15 zile si maxim 45 zile. Dupa perioada de 15 zile poti inapoia bani cand vrei, fara sa platesti dobanda pentru zilele in care nu te-ai folosit de bani, dar sa nu depasesti cele 45 zile inscrise in contract. Daca depasesti cele 45 zile, dobanda este de 1,2% pe ntru fiecare zi intarziata.

Varsta la care pot apela la acest credit

Pentru ca este un credit fara acte, fara sa muncesti si fara garantii, varsta minima la care poti apela este de minim 24 ani. S-a pus aceasta varsta minima deoarece vrem sa avem o colaborare stransa, sigura si matura.

Buletinele de identitate
Doar cu buletin
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply