REAL: Iti recomand un credit super rapid acordat 100% online

Deal Score0
Credit Rapid 100% Online
Daca doresti un imprumut super rapid care sa fie acordat online, ai ajuns in locul portivit; trebuie doar sa citesti cea ce urmeaza!

Ce o sa citesti astazi cu siguranta o sa te uimeasca, pentru ca nu cred ca ai mai auzit de acest credit care se acorda online si extrem de rapid!

Oferta de creditare de care scriu astazi, nu este de fapt oferita de vreo banca, oferta apartine unui institut financiar nebancar. Un institut nebancar ce acorda bani cu imprumut la o dobanda apropriata bancilor.

Daca te intrebi de ce am scris astazi acest articol, trebuie sa citesti cea ce urmeaza, deoarece ii raspund la ce nea scris Mariana din Bucuresti.

Mariana ne scrie:
Buna ziua, doresc sa fac un credit de nevoi personale pentru o suma de maxim 30000 lei, pentru o perioada de 5 ani. Din cate am auzit, si am citi, se pare ca se poate accesa foarte rapid acest credit, la unele banci chiar online. Va rog daca se poate sa imi dati un indici de unde sa-l aiau – mi-e frica sa nu iau teapa!
Sunt foarte multe institutii nebancare si banci care te poate ajuta in cazul tau, dar vad ca tu doresti sa accesezi creditul online; se pare ca doar cei ce stau foarte prost cu timpul vor sa acceseze un imprumut online, iar pentru acest motiv, cred ca singurul institut nebancar ce acorda creditele 100% online, fara stress si nervi, este Cetelem.

Detaliile institutului nebancar ce acorda bani online

Este unul dintre cele mai confortabile finantari de pe piata: usoare, simplu de obtinut si rapide.

Dobanda practicata la finantarea de nevoi personale este de 8,9% pe an, cu dobanda fixa si fara garantii. Creditul se acorda doar in lei, iar comisioanele de analizare dosar este 0 lei.

Calcul pentru un credit de 30000 lei

Pentru un imprumut┬áde 30.000 lei, rata este de aproximativ 616 lei, daca optezi pentru o prioada de maxim 60 luni. Dobanda anuala efectiva (DAE ) este de 8,9%, iar valoarea totala pe care trebuie sa o inapoiati este de aproximativ 36.900 lei – cu mult mai mica decat la multe banci din Romania.

Cum poti sa-l obtii online fara drumuri si fara batai de cap?

Acest credit se obtine foarte usor, trebuie doar sa intri pe site-ul institutului nebancar, aplici la formularul online, dupa care agentul banci te suna pentru detalierea ofertei; dupa ce ti-a explicat oferta in detaliu si, ti-a explicat totul pe intelesul tau, si tu esti deacord sa iei imprumutul, vei astepta 10 minute, timpul in care esti anuntat daca te incadrezi sau nu pentru accesarea creditului.

Daca finantarea se aproba, un curier rapid iti aduce la domiciliu, contractul de creditare, pe care trebuie sa-l citesti cu atentie dupa care il semnezi, si-l returnezi documentele prin curier la adresa indicata de institutul nebancar. Totul dureaza in mod normal maxim 24 ore.

Daca esti rau-platnic sau restantier, doar aici mai poti accesa un credit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply