Un credit ieftin si usor de obtinut fara garantii foarte urgent.

Deal Score0

Credite rapide fara sa depui garantie usor de botinut cu doar 2 acte.

Imprumuturi fara adeverinta de venit rapide
Imprumuturi fara adeverinta de venit rapide

Prima intrebare care iti vine in minte in momentul in care doresti un imprumut,  este: “Oare ce banca imi acorda un imprumut rapid fara sa am de umblat prea mult?”.

Intrebarea de mai sus este cea mai des pus in momentul cand ai nevoie de o suma de bani. Astazi va spun ca, exista o banca in Romania, care acorda bani cu imprumutul prin oferta de nevoi personale foarte avantajos.

GarantiBannk, ofera bani cu imprumut prin oferta de consum fara sa fii nevoit sa depui garantii sau sa aduci girant. Banca ti-a pus la dispozitie un credit usor de obtinut cu un numar mic de acte.

Detaliile complete ale finantarii de nevoi personale.

Detalii credite de nevoi personale rapide
Detalii credite de nevoi personale rapide

Caracteristicile finantarii sunt:

  • Bani pe care-i poti primi prin oferta de consum sunt de maxim 60.000 lei.
  • Poti inapouia creditul in maxim 5 ani, fara sa intampini dificultati, deoarece banca nu iti ofera mai mult decat poti duce.
  • Nu trebuie sa aduci girant sau sa depui garantie imobiliara
  • Gratuit ai asigurarea de viata inclusa, aceasta  asigurare este valabila in urmatoarele cazuri: in caz de somaj, incapacitate de munca temporara, invaliditate…etc

Calcul simplu al creditului de consum de la Garanti.

Calculul finantari de nevoi personale
Calculul finantari de nevoi personale

Pentru o finantare de 20000 lei pentru 5 ani, rata este de 420 lei. Dobanzile pe care le ai de suportant sunt: rata dobanzi este de 7,5, DAE fiind de 10,48%. Comisioanele pe care trebuie sa le platesti sunt doar doua: comisionul de administrare anual si comisionul de  administrare lunar.

Informatiile generale ale imprumutului de nevoi personale.

Informatiile creditului de consum
Informatiile creditului de consum

Poti accesa oferta de imprumut doar in lei fara sa ai o perioada de gratie ( perioada de gratie inseamna: un interval scurt de timp, in care ai posibilitatea sa nu platesti ratele pentru suma imprumutata ).

Ai sansa sa ai un grad mare de indatorare de pana la 70% – acest lucru inseamna ca poti accesa o suma mai mare de bani – mai exact, o sa-ti fie bugetul mai restrans pana cand vei achita creditul.

Avantajul important este ca nu se cere garantie pentru imprumutul de consum si nici co-platitori. Suma maxima pe care o poti accesa prin oferta de credit  numita “usor de obtinut”, este de 60.000 lei.

Puteti opta pentru o perioada de minim 1 an si maxim 10 ani – este una din cele mai mari perioade de creditare. Poti pota pentru finantarea dorita si daca esti cetatian strain  cu rezidenta in Romania.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru acordarea imprumutului?

Conditii de acordare imprumuturi
Conditii de acordare

  • Daca Doresti ca acest credit sa se acorde fara garantii si in cele mai urgente conditii,  trebuie sa te incadrezi la urmatoarele:
  • Trebuie sa ai un venit de minim de 900 lei, iar pentru venitul familiei, veniturile nu trebuie sa fie mei mici de 1500 lei. 
  • Vechimea la ultimul loc de munca  este obligatorie de minim 3 luni.
  • Varsta minima acceptata pentru a fi eligibil pentru aprobarea finantarilor urgente acordate de Garanti este de 21 ani, iar vasta maxima nu trebuie sa depaseasca 65 ani in momentul cand vrei sa soliciti creditul.

Se pare ca si acest institut bancar acorda bani cu imprumutul doar cu buletinul de identitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply